Tornar a la pÓgina de Presentaciˇ
Cambiar de idioma Change the language
Proposem comenšar la visita a la Valldigna pujant a Barx, on visitarem la nevera i farem un recorregut per la poblaciˇ. AllÝ podrem comprar carn i embotit local, que gaudeixen de fama a la Valldigna, o bÚ degustar-ne en qualsevol dels bars o restaurants de la poblaciˇ.

Seguim cap a Simat, i ens parem en el mirador de la Visteta, que oferix una panorÓmica completa de la Valldigna. AixÝ que arribem a Simat, hem de visitar el monestir, que mereix una visita detallada. Si fa bon temps, Ús imprescindible fer-se una llet merengada a l'ombra de la Font Gran.

L'excursiˇ al castell de la Reina Mora Ús interessant per a aquelles persones que s'atrevisquen a pujar per la senda costeruda que dˇna accÚs a les ru´nes. En acabant, passem per Benifairˇ, on visitarem l'esglÚsia parroquial i recorrerem tranquilĚlament els carrers del centre de la poblaciˇ.

Arribats a Tavernes, podem acostar-nos al Clot de la Font i fer un passeig pel seu entorn, i posteriorment visitar l'esglÚsia de Sant Pere i el calvari, en la part alta de la poblaciˇ.

La jornada l'acabarem en la platja de Tavernes, on podrem tastar qualsevol plat tÝpic de la zona en els nombrosos restaurants que hi ha a la nostra disposiciˇ. I qui vulga prendre el bany, tÚ la mar al costat.
Ampliar la foto PlÓnol
Ampliar la foto Clot de la Font
Ampliar la foto Platja de Tavernes
 
Amunt
 
  developed by wwroi.com Web optimitzada per resoluciˇ 800x600  
 
   . Presentaciˇ
   . Barx
   . Simat
   . Benifairˇ
   . Tavernes
   . Itinerari recomanat
 
 
 
   . Gastronomia
   . Calendari de festes
   . Porrats
 
   . Festival Sete Sˇis
   Sete Luas
   . Dramaturgia
   mediterrÓnia
 
   . Platges
   . Senderisme
     - Zona Creus
     - Zona Montdúver
     - Zona Toro-Barx