Tornar a la pàgina de Presentació
Cambiar de idioma Change the language
Zona Creus

Estes sendes permeten accedir a diferents paratges del terme municipal de Tavernes, totes elles amb magnífiques vistes panoràmiques de la costa valenciana. Destaquen els paratges de la Font de la Granata, Pla de les Creus, Pla de la Sangonera, Pic del Massalari i Pic de la Ratlla (terme d'Alzira).
Com accedir-hi (consulteu plànols de carrers i camins)
. Senda travessera a Favara (PRV-39): Al costat de l'entrada del Club de Tenis, hi ha una porta que dóna accés a un camí rural. El seguim uns 300m fins arribar a l'indicador de la senda a mà esquerra.
. Senda a Fontetes de Cantus (PRV-38): Arribem al mur des del carrer del Pintor Sorolla. La senda arranca al costat mateix del depòsit circular d'aigua.
. Camí dels Borregos (PRV-40): Arribem al mur des de la Pl. 9 d'Octubre, caminem cap a l'esquerra uns pocs metres i de seguida trobarem el senyal.
. Revoltes dels Amoladors (PRV-38): Arribem al mur des de la Pl. 9 d'Octubre, caminem cap a l'esquerra fins que s'acabe el mur i comence la senda.
. Granata (PRV-39): Eixim de Tavernes per la carretera en direcció a València. En la segona rotonda, agafem l'eixida que diu 'zona industrial' i tot seguit tirem a l'esquerra. A 100 m veurem el senyal del camí del Racó de Joana a mà esquerra. El seguim fins que passem la zona de graelles, l'ermita i arribem al depòsit. Hi ha dos sendes: agafarem la que arranca passat el depòsit.
Ampliar la foto Senderisme Zona Creus
Ampliar la foto Cim de la Creu
Ampliar la foto Font de la Granata
 
Amunt
 
  developed by wwroi.com Web optimitzada per resolució 800x600  
 
   . Presentació
   . Barx
   . Simat
   . Benifairó
   . Tavernes
   . Itinerari recomanat
 
 
 
   . Gastronomia
   . Calendari de festes
   . Porrats
 
   . Festival Sete Sóis
   Sete Luas
   . Dramaturgia
   mediterrània
 
   . Platges
   . Senderisme
     - Zona Creus
     - Zona Montdúver
     - Zona Toro-Barx