Tornar a la pÓgina de Presentaciˇ
Cambiar de idioma Change the language
Tavernes de la Valldigna disposa de dos de les millors platges d'arena del litoral mediterrani (la platja de Tavernes i la platja de la Goleta), amb sis quil˛metres totals de costa. Tenen un carÓcter familiar molt marcat i constitu´xen el lloc ideal per a descansar, prendre el sol o un bany, i practicar tota classe d'esports aquÓtics. Durant l'estiu, s'hi realitzen una gran quantitat d'activitats esportives i culturals, destinades a persones de totes les edats. Per descomptat, la platja disposa d'una Ómplia gamma de restaurants on podem degustar els menjars tÝpics.

Prop de l'entrada principal de la platja, s'alša la Torre de Guaita (segle XVII), condicionada actualment com a zona d'esplai, que formava part de la xarxa de torres de vigilÓncia contra els pirates barbarescs, constru´des al llarg de la costa mediterrÓnia.

En les zones pr˛ximes a la platja, Ús possible tambÚ fer visites de carÓcter mediambiental, concretament als ullals Gran, de les Penyetes i del Gat (brolladors naturals d'aigua amb vegetaciˇ de marjal) i a la desembocadura del riu Vaca, en el lÝmit amb el terme municipal de Xeraco, on podrem observar tota mena d'aus aquÓtiques.
Ampliar la foto Avinguda de la Marina
Ampliar la foto Arena
Ampliar la foto Posta de sol
 
Amunt
 
  developed by wwroi.com Web optimitzada per resoluciˇ 800x600  
 
   . Presentaciˇ
   . Barx
   . Simat
   . Benifairˇ
   . Tavernes
   . Itinerari recomanat
 
 
 
   . Gastronomia
   . Calendari de festes
   . Porrats
 
   . Festival Sete Sˇis
   Sete Luas
   . Dramaturgia
   mediterrÓnia
 
   . Platges
   . Senderisme
     - Zona Creus
     - Zona Montdúver
     - Zona Toro-Barx