Tornar a la pàgina de Presentació
Cambiar de idioma Change the language
Zona Montdúver

Estes sendes permeten accedir a diferents paratges dels termes municipals de Tavernes, Benifairó i Simat, en les faldes del Montdúver, amb vistes panoràmiques de la costa i de l'interior. Destaquen els paratges de les Foietes, Foies, Montdúver (terme de Xeresa), els aqüeductes de les arcades i les restes del castell de la Reina Mora.
Com accedir-hi (consulteu plànols de carrers i camins)
. Senda de Foietes (PRV-51): Agafem el camí Vell de Gandia i el seguim fins a arribar al túnel de l'autopista (2Km), que no passem, sinó que agafem el camí a mà dreta abans del túnel i pugem fins que s'acabe i comence la senda (400m).
. Senda de la Cadira (PRV-51): Eixim de Tavernes pel c/ Matadero, agafem el camí del Pont del Riu (recte) i més avant el camí de la Cadira. En la bifurcació, anem per l'esquerra i arribarem a una casa. Un poc més avant, a mà esquerra comença la senda en la falda de la muntanya.
. Senda del Castell (PRV-51): Des de Tavernes, eixim pel pont del riu (c/Matadero) i agafem el camí del Pla (a la dreta), passem al terme de Benifairó fins a arribar a un encreuament de quatre camins (3 km. de Tavernes). A este encreuament es pot arribar també des de Simat o Benifairó (2 Km). Agafem el camí de l'esquerra i seguim sempre per l'esquerra fins a arribar a una bifurcació (350m) des d'on veurem la indicació de la senda entre dos entrades de camí.
. Senda de l'Escudella (PRV-51): Eixim de Simat en direcció a Barx, però agafem el camí que naix al costat mateix de la coop. La Valldigna. Arribem a un encreuament (500m) i trenquem a l'esquerra fins que vegem una caseta amb dos palmeres (400 m). Allí mateix trenquem a la dreta i seguim cap amunt fins que arribem a l'arrabassada que té una bassa redona a l'entrada (500m). Travessem tot el camí interior de l'arrabassada i veurem un margenet vora muntanya amb una obertura, que és el naixement de la senda.
. Camí dels Burros (PRV-51): Eixim de Simat cap a Barx. Des de la cooperativa La Valldigna, fem 1,5 Km. de carretera fins a la segona revolta. Allí mateix, a mà esquerra, comença un camí que es transforma prompte en senda.
Ampliar la foto Plànol
Ampliar la foto Aqüeducte de les Arcades
Ampliar la foto Font de l'Escudella
 
Amunt
 
  developed by wwroi.com Web optimitzada per resolució 800x600  
 
   . Presentació
   . Barx
   . Simat
   . Benifairó
   . Tavernes
   . Itinerari recomanat
 
 
 
   . Gastronomia
   . Calendari de festes
   . Porrats
 
   . Festival Sete Sóis
   Sete Luas
   . Dramaturgia
   mediterrània
 
   . Platges
   . Senderisme
     - Zona Creus
     - Zona Montdúver
     - Zona Toro-Barx